Friday, 28 June 2013

SANGKAR BARU SI KUCING


Assalamualaikum semua...

Baru-baru ni, aku dengan adik aku baru je membina *cewah, macam bina apa je haha* sebuah sangkar. Cadangnya sangkar tu untuk kegunaan boarding, tapi tak jadi sebab salah buat.. Haha, Biasalah kalau dah orang perempuan yang bertukangkan? Tapi, kira ok apa... Jadilah jugak sangkarnya. So, aku dengan adik aku dah sepakat nak hadiahkan sangkar baru ni kepada mummy kontot kerana telah banyak berjasa meng'clear'kan rumah kami dari serangan CIK TIE dan CIK COROT. Terima kasih... Nilah hasil dari tangan kami yang halus yang mulus ni...



Ni keadaan sangkar lama.

Siap ada lakaran lagi kau.


Ha, amacam? Besar tak sangkar ni?

Ha, besarkan? Bahagia budak-budak ni tidur. *Tolong abaikan keadaan pintu yang doif tu. Dah siap semua baru perasan, tak buat plan untuk pintu.




1 comments:

izzuhairi ishak said...

Sila lihat rekabentuk dan binaan rumah kucing di
http://bina-rumah-kucing.blogspot.my/p/produk-kami.html

 

©2009 Royal Cat's Blog | by TNB